Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik yapılar pek çOkay avantaj sunması sebebiyle daha yaygın bir biçimde kullanılmaya başlanmıştır. Bu avantajlar kısaca şu şekilde sayılabilir:

Her yapı sisteminde olduğu gibi prefabrik yapılarda da standart bakımların yapılması gerekmektedir. Prefabrik yapılar farklı özelliklere sahip birden fazla malzemenin birleşiminden oluşturulmaktadır.

Fakat bu opsiyon prefabrik ev fiyatları az da olsa etkilemektedir. Bunların dışında pakete dahil olmayan veya çizilen model planlanının dışındaki kişisel talepler de fiyatı etkileyen durumlar arasında gösterilebilir. Product olarak prefabrik ev 3+one fiyatları ile prefabrik ev fiyatları two+1 aynı değildir. Çünkü oda sayısında farklılıklar bulunmaktadır. Malzeme açısından örnek verecek olursak pakete dahil olan PVC pencereler dışında farklı özelliklerde veya farklı boyutlarda pencereler istenirse fiyat prefabrik ev three+1 fiyatları etkilenebilmektedir.

Prefabrik evler, fabrika ortamında önceden üretilen parçaların inşaat alanında hızlı ve kolay bir şekilde monte edilmesiyle oluşturulur. Bu yapılar, geleneksel inşaat tekniklerine kıyasla daha hızlı tamamlanır ve maliyet açısından daha etkilidir.

Prefabrik ev alınırken dikkat edilmesi gereken pek çOkay konu vardır. Bunların başında yapının özellikleri, kullanılması istenen malzemelerin kalitesi ve tasarım detayları yer alır. Üretici firma konusunda bilgi sahibi olmak için araştırma yapmanız gerekir. Güvenilir bir firmayla çalıştığınızda prefabrik evle ilgili sorun yaşamazsınız.

Standart yapıların fiyatı ve tasarım detayları belirlidir. Kendi projenizi yaptırmak istediğinizde taleplerinize göre çizimler yapılır. Prefabrik ev modeli netleşince fiyat belli olur ve kabul ettiğinizde sözleşme tamamlanır.

Prefabrik evlerin ortalama kullanım ömrü fifty yıl olarak belirtilmektedir. Satın alma aşamasında en iyi kalitede malzemelerin kullanıldığı prefabrik evleri tercih etmek bu ömrü daha da artırmaktadır.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak için a veryşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bina dışı elektrik, atık ve temiz su tesisatlarının merkezi şebekelere bağlantılarının yapılması

Bilinenin aksine prefabrik ev modelleri prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Kampanyalı Prefabrik ev fiyatları her firmada özellik olarak değişmektedir. Fakat biz firma olarak diğer firmalardan ayrı kampanyalı evlerimizde two.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Konut arsası üzerine inşa edilerek yapı ruhsatı ve oturma iskan izni alınan prefabrik evlere konut tapusu verilmektedir.

Report this wiki page